♦Naturen är färgglad, människor är grå, men varför då?

Jag vet inte vad det har varit som klöddat men något har det varit för jag har inte kunnat lägga upp vissa bilder men NU funkar det igen :)
Så nu smäller jag två flugor i en smäll och lägger upp bilder från dagen då "åkern blev förstörd" och dagen då "brunchnack uppfans". Brunchnack är inte bara brunch utan också mellanmål (: påtal om det så måste jag äta frukost, brunch, brunchnack eller vad det nu blir vid denna tiden <3
Här kommer lite bilder från de dagarna:

♦Mobbning på hög nivå (:

Vi brukar alltid "diskutera" om Lund, Genarp eller Dalby är bäst och det slutar ALLTID med att Olivia och jag går emot Emma med sitt lilla Genarp. Jo det är inte det att vi inte gillar Genarp det är inte det....för det gör vi lite i alla fall.... eller jo det kanske är det! Men vi eller jag kan bara prata för mig själv gillar det lite iaf eftersom Emma bor där <3
Aja här är iaf lite bilder från Dalby på solnedgången igår (hm...egentligen förrgår eftersom klockan är över 12 men det känns fel att säga så)

♥Time Travels Fast

Tiden går snabbt. Nu är det inte långt kvar tills jag börjar 9:an, Emilia 1:an och Emma 2:an! Känns som om det var evigheter sen som vi var på Nyhem... Så roligt vi hade det då!
Helt sjukt när man faktiskt tänker på hur stora vi faktiskt blivit även om vi känner oss mer flummiga och barnliga än vad vi någonsin gjort, haha! Hoppas vi aldrig förlorar det!♥

     

Bilderna är från vår första morgon då vi verkligen inte vill gå upp! Men vi fick göra det i alla fall ;)

// Olivia

♦vi blir bara värre och värre...

Detta är vi på Nyhem♥
Det var helt underbart! vi hade så kul och var så trötta och flummiga att vi skrattade åt vad som helst! En kväll berättade vi läskiga och sjukt äckliga historier. Vi blev så rädda så vi nästan fick panik och om någon blivit lugn och slutat tänka på tex RÖDA ÖGON eller MÄNNISKo-TUSENFOTINGAR så påmindes man såklart av någon annan!
Emma försökte lugna sig med att sjunga samma rad om och om ingen: Allt kommer bli bra maaammmmma men det skrämde bara Olivia och mig! En helgalen natt som jag aldrig glömmer!♥♥
Här till vänster kom det med en bild på Maja, Amanda, Astrid och Olivia, Emma & jag! Fast det är inte från nyhem det är hemma hos mig från en av alla våra mysiga myskvällar!
Till olivia: DUUU är en pussmun!
/EMILIA

♥Förändringar

Efter bara ett kort tag så blir vi 3 i stället för 4. Det är jättesynd att Amanda har hoppat av men vi kan ju inte tvinga henne att vara med...
Så nu är vi 3 människor i 3 åldrar med 3 kameror. Hoppas ni tycker om det i alla fall♥


// Olivia

♥Jag kunde inte se solnedgången men jag såg den iaf


//Olivia


♣En kväll i maj - En inte så normal, men underbar vänskap

I maj detta året hade Emilia/Milla en myskväll hemma hos sig. Och låt oss säga såhär... På myskvällar med oss, vet man aldrig hur saker och ting kan sluta. Något som är väldigt vanligt är olika slags krig. Vattenkrig, sockervadskrig och varför inte.... ansiktsmaskkrig?





Efter ett krig kommer alltid ett annat. Den här gången i form av sockervadd!



En mysig och flummig kväll i maj nmed underbara människor, ett ganska bra minne om jag får säga det själv!:) //Emma♣
(med på kvällen var jag, Olivia, Emilia, Amanda, Astrid och Maja och Annika, som tyvärr inte syns på bilderna här)

♦flygande modeller

/emilia

♣Solnedgång på en åker i en stad

//Emma♣

♦smaskigt värre!

Detta är chokladpudding i strut med vinbär! det låter konstigt och är lite speciellt men supergott (:
Till vänster är pressade äpplen med proviva skogsbär och lite frysta hallon på toppen! Till vänster är mosade vinbär och frysta hallon (som är godast att mosa) med mjölk!
Här är sorbet med smaken kaktus-lime och hemmagjord hallonsorbet som var lite pulveraktig....och smälte fort!
/Emilia

♥Sommartider

Igår träffade jag fina Emma! Vi satt på en plats som jag och Emilia hittade(eller rättare sagt gjorde). Det var jättemysigt och solnedgången var jättefiin!

 


 





// Olivia


♦Bara för att det slutade regna här först

Hihi jag har märkt att jag alltid bloggar på kvällen eller ja på natten vid 2 på tal om inget plus att det bara hänt 2 ggr. Jag tror det var anledningen till att jag skrev detta nyss..... jag borde sova men först vill jag visa några bilder:
När jag fotade regnade det så jag var tvungen att stoppa kameran i en plastpåse och göra hål i den.... Ett fyndigt tips som Amanda & jag kom på ;)
/Emilia

♥Bara för att det regnar överallt

                 

// Olivia♥

♦Levande ljus

Jag älskar ljus och tycker det är supermysigt så jag fotade några :)
/Emilia

♦småkryp

En liten söt nyckelpiga /Emilia

♦Fototime i Dalby!

Ärtor!
En fin bild av mästerfotografen Amanda!

♦Ett galet dygn!

Igår till idag träffades Emma, Olivia, Amanda och jag (Emilia). Den blandningen av personer kan bara sluta med en sak det lärde jag mig idag.... alltså med kaos. Fint kaos. Härligt kaos. Kaos med kärlek.

Det var meningen att vi skulle tälta igår och till en början gick det faktiskt rätt bra. Vi lyckades att sätta upp tältet och lyfta upp det på stutsmattan. Man kan säga att det gick bra ända tills vi hörde ett knak.... det var då det började gå utför. Tältet fick bara en liten annorlunda form först men när Emma började hoppa i tältet så föll det pladask ner på oss. Trots att vi inte tycks ha lyckas undvika trubbel så har det varit en mysig och underbar kväll, natt och morgon med massa skratt dans och mjölk <3

Här kommer lite bilder därifrån:
/ Emilia
Jag ute bland bönor eller ärtor (vi vet inte vilket av det)
Vackra Olivia på en fin bild tagen av Amanda!
Här är lilla söta emma utan någon klämma att stämma i mitt rum(ja tapeten ska se ut sådär jag ska måla om till vitt)
Emma till vänster (sjukt söt bild) och jag till höger. Vi alla tänkte ut vem vi skulle vilja vara i Nalle Puh: Emma sa att hon vill vara Ruh, jag sa att jag vill vara nasse och både amanda och Olivia sa att de vill vara Tiger.... Men jag tror nog att alla har en liten tiger inom sig ;)
Trötta Olivia fotar!
Till sist fick vi vår glass! <3
Amanda var oxå med hela tiden men hon gillar att vara vår personliga fotograf det är därför hon inte är med på bilderna!

Välkommen till vår nya blogg!

Vi är 4 tjejer, i 4 åldrar med 4 kameror som älskar att dansa, fota och hänga med varandra.

Ni kan förvänta er mycket bilder på skratt, natur och galna saker som vi själva knappt vet vad det är.

Hoppas ni gillar det!

// Emma, Emilia, Amanda och Olivia


RSS 2.0